Curse Romania-Anglia

Transport persoane Alesd-Bedford

Statia plecareE60/PIATA UNIRII

Ora plecare20.00

Statia sosireLA ADRESA SOLICITATA

Ora sosire04.00+1 ZI

Zile de plecareCURSE ZILNICE

Curse Anglia-Romania

Transport persoane Bedford-Alesd

Statia plecareLA ADRESA SOLICITATA

Ora plecare03.00

Statia sosireE60/PIATA UNIRII

Ora sosire10.00+1 ZI

Zile de plecareCURSE ZILNICE

PARTENERII NOSTRI

Compania #1 de Transport Persoane Anglia la Adresa

Cursele regulate cu plecari din Romania catre Anglia, efectuate in regim de la adresa la adresa face din AlisebTours unul din jucatorii cheie pe piata locala de transport international de persoane pentru ca oferim cele mai bune solutii clientilor nostri in ceea ce priveste costul, disponibilitatea si conditiile oferite. Compania noastra va ofera transport persoane Anglia direct la adresa cu autocare si microbuze de ultima generatie. Dorim sa transformam orice drum intr-o experienta placuta dedicata transportului de persoane la adresa pentru cetatenii romani.

Transport Persoane Anglia de la adresa la Adresa

Asiguram servicii profesionale si sigure de transport persoane, toate autocarele noastre respectand normele de siguranta si au dotarile necesare unui confort optim calatoriilor lungi. Aliseb Tours va pune la dispozitie cele mai ieftine preturi pentru biletele de transport persoane Anglia de la adresa la adresa, dar si cele mai eficiente si sigure solutii pentru transport. Calatoria alaturi de noi se desfasoara in deplina siguranta, cu autocare si microbuze moderne, administrate de soferi profesionisti cu o vasta experienta si care isi cunosc traseul cu proptitudine.

DESPRE LOCAȚIE

Bedford este un oraș și un district ne-metropolitan din comitatul Bedfordshire, regiunea East, Anglia. Districtul are o populație de 154.700 locuitori dintre care 79.190 locuiesc în orașul propriu zis, Bedford.