Efectuăm transport persoane ROMANIA ⥂ ELVETIA  suntem firma de transport persoane ROMANIA ⥂ ELVETIA ✅⭐ .Avem zilnic curse ROMANIA ⥂ ELVETIA   la adresa ✅⭐⭕ .Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕ iar transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri in 15 state ale Europei 🚍

 

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA SI RETUR ⭕⭐✅BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ ⭕⭐✅ TRANSPORT ZILNIC LA ADRESA

 Firma de transport persoane Romania Elvetia cu Aliseb Tours Elvetia este o firma de transport persoane Romania Elvetia si Belgia Romania ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit bilete pentru transportul de persoane către și din Elvetia, având cele mai avantajoase prețuri. Compania noastră de transport persoane Romania Elvetia la adresa are plecări zilnice cu autocare si microbuze din flota proprie cat si in colaborare cu firmele Romfour-Tur si Giltrans atât din Romania către Elvetia cât și din Elvetia către Romania. Chiar daca flota este proprie sau a unui partener , ne asiguram in totdeauna ca șoferii au grija de pasageri, îndeplinesc in tocmai sarcinile prevăzute prin fisa proprie si evita toate situațiile de nemulțumire a pasagerilor care au ales sa facă o rezervare la dispeceratele noastre de rezervai . Va dorim călătorie plăcuta.!

CURSE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA CU AUTOCARE

    Oferim cele mai de extinse servicii de transport persoane Romania➡️ Elvetia , tur-retur. De asemenea, profitați de beneficiile aduse de călătoria cu unul din microbuzele sau autocarele noastre, printre care se număra transportul direct la adresa, o masa gratuita  bagajele incluse in pret de pana la 50 kg gratuite . Dispeceratul nostru de rezervari va garanteaza un loc catre destinatia dorita , pentru cursa solicitata de dumneavoastra, cu firma de transport persoane Romania Elvetia .

⭐ REZERVA BILETE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA

       Saptamanal zeci de persoane apeleaza la serviciile companiei noastre pentru a calatori sau pentru a trimite colete spre Elvetia. Elvetia este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice de aceea noi oferim transport persoane Romania Elvetia cu micobuzul la un confort sporit.In colaborare cu Romfour si Giltrans Romania, facem ca transportul international de persoane sa fie unul din cele mai eficiente, realizand acest serviciu de transport persoane Romania Elvetia, din toate orasele din Romania catre toate localitatile din Elvetia.

Open this in UX Builder to add and edit content

🚍 ➠ EFECTUAM TRANSPORT PERSOANE DIN ROMANIA CĂTRE URMĂTOARELE TARI DIN EUROPA -CURSE ZILNICE LA ADRESA TUR SI RETUR

✅⭐       Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratele de rezervări persoane , zilnic între orele 08.30-19.30, Duminica-Inchis unde dispecerii noștri va comunica toate detaliile călătoriei, orele de imbarcare, numerele de telefon ale șoferilor, sau agențiile unde va puteți achita și ridica biletele de călătoriei .Cursele efectuate de noi sau de catre partenerii nostri Romfour-Tur , Giltrans sau Tabita-Tour,  fac prezenta noastră zilnica in 15 tari din Europa. Compania noastră efectueaza circuite turistice in Romania si Europa.

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA EUROPA

NOTA

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

APELATI CU INCREDERE LA CURSELE COMPANIEI DE TRANSPORT PERSOANE INTERNATIONAL ALISEB TOURS ROMANIA, SAU ALE PARTENERILOR SAI

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata.

​✔️ Cursele sunt operate împreuna cu partenerii noștri de la Romfour-Tur ,Tabita-Tours sau Giltrans  , care ne asigura prezenta zilnica in  peste 15 tari din Europa. Orele de îmbarcare debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, neprevăzut si de timpii consumați pentru controalele de frontiera. Dispecerii noștri , apelează telefonic in ziua anterioara plecării toți pasagerii noștri pentru a ne asigura ca au fost informați cu privire la toate detaliile transportului. Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevăzut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi Aliseb Tours, Giltrans , Romfour-Tur sau Tabita-Tour, companii partenere. Agențiile partenere Romfour-Tur , Giltrans sau Tabita-Tour pot incasa contravaloarea biletelor de călătorie cu obligativitatea de a emite bon fiscal si bilet de călătorie.

 

 

 

CURSE AUTOCAR TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere în vederea de transport persoane Romania Europa. Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța.

Oferim servicii de transport persoane prin care puteti ajunge la destinatie in cel mai confortabil mod pentru dumneavoastra.Noi va putem pune la dispozitie rezervari bilete autocar transport persoane  Elvetia la adresa 💯

SOLICITA INFORMATII SUPLIMENTARE
SOLICITA INFORMATII SUPLIMENTARE

Ce spun clientii nostri despre noi

Compania noastra, impreuna cu Romfour si Giltrans , efectueaza transport persoane international cu microbuze si autocare ieftin si sigur, in peste 15 tari din Europa, cu plecari zilnice atat din Romania catre Elvetia cat si retururi.

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA
CURSE ROMANIA ELVETIA LA ADRESA .

❗️❗️❗️Ți-ai propus să îți iei rucsacul în spate și să pleci în excursie prin Europa? Te-ai decis în ultimul moment să iei o pauză de la rutina de zi cu zi? Vrei să îți vizitezi prietenii sau familia? Nicio problemă! Te ducem la destinație la un preț imbatabil. ❗️❗️❗️Avem curse către: Franța,Elveția, Germania, Italia, Cehia, Ungaria,Belgia,Olanda, Danemarca, Luxemburg, Slovenia și Austria , Spania, Slovacia. Aliseb Tours Romania te duce oricând la destinația dorită!

⭐ TRANSPORT PERSOANE ELVETIA Romania CURSE ZILNICE

Firma de transport persoane Romania Elvetia cu Aliseb Tours Elvetia , împreuna cu partenerul sau Romfour Tur Europa este sistemul ideal de transport persoane si colete directă la adresa in Elvetia. Datorită serviciilor noastre profesionale vă putem garanta întotdeauna ca ajungeti la timp si in siguranta, la destinaţia dorită din Elvetia. Scopul nostru este sa va oferim un serviciu de transport de calitate cu microbuzul ieftin si rapid.
Calitatea serviciilor este mereu imbunatatita, incercand sa ne adaptam cat mai bine cerintelor pietei. Va transportam la destinatie pe traseul Romania Elvetia rapid si eficient cu opriri regulate pentru a avea parte de o calatorie cat mai comoda si linistita. ✅

🚍 ➠ Aveti plecari cu autocarul sau microbuzul din Romania catre Elvetia ⥂ ?

Da . Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toata Romania in toata Elvetia la adresa.

✅ ➠ Cum pot afla detaliile călătoriei?

Pentru detalii va rugam sa apelați dispeceratul nostru de rezervări: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162

💸 ➠ Cat costa o călătorie din Romania către Elvetia sau retur si de unde pot cumpăra biletul?

Detaliile le aflati apeland dispeceratul nostru de rezervări: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

Biletul se achita la îmbarcare , online sau la una din agențiile noastre.

➠ Ce acte sunt necesare pentru călătoria către Europa ?

Actele de care aveti nevoie sunt:

Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

 Curse autocar SAU MICROBUZ CU DIRECTIA 

EFECTUAM TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA ROMANIA EFECTUAM CURSE TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIA ELVETIA

⭐ ⭐ ⭐   Indiferent  ca plecati in vacanta sau ca va deplasati în interes de serviciu pe rute între ROMANIA si ELVETIA, siguranța este esențială atunci cand calatoriti. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare pentru o cursa de transport persoane ROMANIA ELVETIA sa va asigurati ca veti calatori în condiții perfecte de siguranta si profesionalism. Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze către sau dinspre ELVETIA cu plecari sau sosiri in urmatoarele orase ale Romaniei :

🚌 ADJUD

🚌 AIUD

🚌 ALBA IULIA

🚌 ALEȘD

🚌 ALEXANDRIA

🚌 ARAD

🚌 BACĂU

🚌 BÂRLAD

🚌 BEIUS

🚌 BICAZ

🚌 BISTRITA

🚌 BORSEC

🚌 BOTOȘANI

🚌 BRAILA

🚌 BRASOV

🚌 BROȘTENI

🚌 BUCUREȘTI

🚌 BUHUȘI

🚌 BUMBESTI

🚌 BUMBEȘTI-JIU

🚌 BUZĂU

🚌 CAJVANA

🚌 CĂLAN

🚌 CALARASI

🚌 CÂMPIA TURZII

🚌 CÂMPINA

🚌 CÂMPULUNG MOLDOVENESC

🚌 CLUJ-NAPOCA

🚌 COMĂNEȘTI

🚌 CONSTANTA

🚌 COPȘA MICĂ

🚌 COVASNA

🚌 CRAIOVA

🚌 CUGIR

🚌 DĂRĂBANI

🚌 DEJ

🚌 DOLHASCA

🚌 DOROHOI

🚌 DRĂGĂNEȘTI-OLT

🚌 DRĂGĂȘANI

🚌 DROBETA TURNU SEVERIN

🚌 FĂGĂRAȘ

🚌 FĂLTICENI

🚌 FILIAȘI

🚌 FLĂMÂNZI

🚌 FOCȘANI

🚌 FRASIN

🚌 GALAȚI

🚌 GIURGIU

🚌 GURA HUMORULUI

🚌 HÂRLĂU

🚌 HAȚEG

🚌 HUEDIN

🚌 HUNEDOARA

🚌 HUȘI

🚌 IAȘI

🚌 ÎNTORSURA BUZĂULUI

🚌 LUGOJ

🚌 MANGALIA

🚌 MĂRĂȘEȘTI

🚌 MEDGIDIA

🚌 MEDIAS

🚌 MIERCUREA CIUC

🚌 MIERCUREA SIBIULUI

🚌 MIHĂILEȘTI

🚌 MIZIL

🚌 MOINEȘTI

🚌 MURGENI

🚌 NĂSĂUD

🚌 OCNA SIBIULUI

🚌 ONEȘTI

🚌 ORADEA

🚌 OȚELU ROȘU

🚌 PAȘCANI

🚌 PETRILA

🚌 PETROȘANI

🚌 PIATRA NEAMȚ

🚌 PITEȘTI

🚌 PLOIEȘTI

🚌 PODU ILOAIEI

🚌 PREDEAL

🚌 RĂDĂUȚI

🚌 RAMNICU SARAT

🚌 RÂMNICU VÂLCEA

🚌 RÂȘNOV

🚌 REGHIN

🚌 RESITA

🚌 ROMAN

🚌 ROVINARI

🚌 ROZNOV

🚌 SĂVENI

🚌 SEBEȘ

🚌 SFÂNTU GHEORGHE

🚌 SIBIU

🚌 SIGHISOARA

🚌 SINAIA

🚌 SIRET

🚌 SLATINA

🚌 SLATINA-OLT

🚌 SLOBOZIA

🚌 ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

🚌 SUCEAVA

🚌 BUCURESTI

🚌 TÂRGOVIȘTE

🚌 TÂRGU CĂRBUNEȘTI

🚌 TÂRGU FRUMOS

🚌 TÂRGU JIU

🚌 TÂRGU MUREȘ

🚌 TÂRGU NEAMȚ

🚌 TÂRGU SECUIESC

🚌 TECUCI

🚌 TEIUȘ

🚌 TIMISOARA

🚌 TOPLIȚA

🚌 TULCEA

🚌 TURDA

🚌 IASI

🚌 TURNU MAGURELE

🚌 VASLUI

🚌 VATRA DORNEI

PLECĂRILE DIN ELVEȚIA CĂTRE ROMANIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITĂȚI DE LA ADRESA SOLICITATA ELVEȚIA ROMANIA TUR SI RETUR

    Cursele operate de către noi sau partenerii noștri cu plecări din Elveția către Romania sau din Romania către Elveția se efectueaza cu plecări de la adresa solicitata de pasager , care poate fi din orașele Elveției, precizate  mai jos. Preluarea pasagerilor va fi de la adresa din localitățile Zurich, Geneva, Basel, Berna, Lausanne, Winterthur, Lucerna, Sankt Gallen sau Biel-Beinne. Plecarile din Romania se fac din Toate orașele României , din stațiile puse la dispoziție prin aplicația CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervări pasageri, disponibile zilnic în intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

 

🚌➠ BASEL

🚌➠ BIEL-BIENNE

🚌➠ LUCERNA

🚌➠ WINTERTHUR

🚌➠ BERNA

🚌➠ LAUSANNE

🚌➠ SANKT-GALLEN

🚌➠ ZURICH

 
 

CONTACT MAIL Transport persoane REZERVARI CURSE ROMANIA ELVETIA ROMANIA EFECTUAM CURSE TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIA ELVETIA

    APELATI DISPECERAT REZERVARI