TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT LA ADRESA


        Aliseb Tours Romania este o firma de transport persoane Romania ITALIA si ITALIA Romania ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit bilete pentru transportul de persoane către și din ITALIA, având cele mai avantajoase prețuri. Compania noastră de transport persoane Romania ITALIA la adresa are plecări saptamanale cu autocare si microbuze din flota proprie atat din Romania către ITALIA cât și din ITALIA către Romania.

Autocarele si microbuzele noastre sunt exact ce trebuie pentru călătoria dumneavoastră si sunt pregătite pentru a va transporta la destinație confortabil dar cel mai important, în siguranța !

 

Plecări din Romania către ITALIA

     Indiferent ca plecați in vacanță sau ca vă deplasați în interes de serviciu pe rute intre Romania si ITALIA, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare pentru o cursa sa va asigurați ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Va punem la dispoziție curse cu autocarul si microbuze către ITALIA din următoarele orașe din Romania:

Plecari din ITALIA catre românia

     Un serviciu ideal pentru cei care s-au aflat măcar o data in situația aceasta si-ar dori sa evite sau pentru cei care își doresc eficienta si rapiditate maximă atunci cand se deplasează într-o alta tara este varianta drumului cu o firma de transport persoane ITALIA Romania zilnic la adresa. Plecările din ITALIA către Romania se fac zilnic, cu microbuz sau autocar, din aproape toate zonele tarii. Orașele din ITALIA din care plecăm spre Romania

rezervare bilete microbuz românia ITALIA
solicita informații cursa romania ITALIA

Microbuze Romania ITALIA 

      Cursele microbuzelor si autocarelor pe traseul Romania ITALIA si retur au loc saptamanal. Oferim prețuri rezonabile pentru călătoriile alături de firma noastră de transport persoane. In prețul biletului de microbuz aveți inclus un bagaj de pana la 50 kg.

Cursele oferite de firma de transport persoane Romania ITALIA si curse ITALIA Romania se realizează săptămânal cu microbuze si autocare din dotare, însoțit întotdeauna de șoferi profesioniști si experimentați care garantează transportul clienților în condiții optime.

PARTENERII NOSTRI

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA EUROPA

Ce spun clientii nostri despre noi

 

Curse autocar din ROMANIA catre ITALIA

  

    Ți-ai propus să îți iei rucsacul în spate și să pleci în excursie prin Europa. Te-ai decis în ultimul moment să iei o pauză de la rutina de zi cu zi. Vrei să îți vizitezi prietenii sau familia. Nicio problemă! Te ducem la destinație la un preț imbatabil. Avem curse către: Franța,Elveția, Germania, Italia, Cehia, Ungaria,Belgia,Olanda, Danemarca, Luxemburg, Slovenia și Austria , ITALIA, Slovacia. Aliseb Tours Romania te duce oricând la destinația dorită!

TANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA

Curse autocar SAU MICROBUZ din ROMANIA catre ITALIA SI RETUR

Indiferent ca plecati in vacanta sau ca va deplasati in interes de serviciu pe rute intre ROMANIA si ITALIA, siguranta este esentiala atunci cand calatoriti. Iata de ce este important ca inainte sa va faceti o rezervare pentru o cursa de transport persoane ROMANIA ITALIA sa va asigurați ca veti calatori in conditii perfecte de siguranta si profesionalism. Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre ITALIA din URMATOARELE ORASE DIN ROMANIA: