Efectuăm transport persoane ROMANIA SLOVENIA ⭕✅, suntem firma de transport persoane ROMANIA SLOVENIA ✅⭐ . Avem zilnic curse ROMANIA SLOVENIA la adresa ✅⭐⭕ .Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕, iar transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri in 15 state ale Europei 🚍

 

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA SLOVENIA SI RETUR⭕⭐✅ BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ ⭕⭐✅ TRANSPORT ZILNIC LA ADRESA

 Firma de transport persoane Romania Slovenia cu Aliseb Tours Slovenia este o firma de transport persoane Romania Slovenia si Slovenia Romania ce va asigura călătorii rapide si sigure .Compania noastră de transport persoane Romania Slovenia la adresa are plecări zilnice cu autocare si microbuze din flota proprie cat si in colaborare cu firmele Romfour-Tur si Giltrans . Plecam atât din Romania către Slovenia cât și din Slovenia către Romania. Chiar daca flota este proprie sau a unui partener , ne asiguram in totdeauna ca șoferii au grija de pasageri, îndeplinesc in tocmai sarcinile prevăzute prin fisa proprie .

Autocarele si microbuzele noastre sunt exact ce trebuie pentru călătoria dumneavoastră ⭐ si sunt pregătite pentru a va transporta la destinație confortabil dar cel mai important, în siguranța ! 💯

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA SLOVENIA CU AUTOCARE

     Indiferent ca plecați in vacanță sau ca vă deplasați în interes de serviciu pe rute intre Romania si Slovenia, siguranța este esențială atunci când călătoriți. ✅ Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare pentru o cursa sa va asigurați ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism✔️. Va punem la dispoziție curse cu autocarul si microbuze către Slovenia.

 

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA SLOVENIA CU MICROBUZE

    Un serviciu ideal pentru cei care s-au aflat măcar o data in situația aceasta si-ar dori sa evite sau pentru cei care își doresc eficienta si rapiditate maximă ⭐ atunci cand se deplasează într-o alta tara este varianta drumului cu o firma de transport persoane Romania Slovenia zilnic la adresa. Plecările din Slovenia către Romania se fac zilnic, cu microbuz sau autocar, din aproape toate zonele tarii.

rezervare bilete microbuz românia SLOVENIA
solicita informații cursa romania SLOVENIA

Microbuze transport persoane Romania Slovenia

    Cursele microbuzelor si autocarelor pe traseul Romania Slovenia si retur au loc saptamanal✔️. Oferim prețuri rezonabile pentru călătoriile alături de firma noastră de transport persoane. In prețul biletului de microbuz aveți inclus un bagaj de pana la 50 kg.

Cursele oferite de firma de transport persoane Romania Slovenia si curse Slovenia Romania se realizează săptămânal cu microbuze si autocare din dotare, însoțit întotdeauna de șoferi profesioniști si experimentați ⭐ care garantează transportul clienților în condiții optime.

 

PARTENERII NOSTRI

Open this in UX Builder to add and edit content

🚍 ➠ EFECTUAM TRANSPORT PERSOANE DIN ROMANIA CĂTRE URMĂTOARELE TARI DIN EUROPA -CURSE ZILNICE LA ADRESA TUR SI RETUR

✅⭐       Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratele de rezervări persoane , zilnic între orele 08.30-19.30, Duminica-Inchis unde dispecerii noștri va comunica toate detaliile călătoriei, orele de imbarcare, numerele de telefon ale șoferilor, sau agențiile unde va puteți achita și ridica biletele de călătoriei .Cursele efectuate de noi sau de catre partenerii nostri Romfour-Tur , Giltrans sau Tabita-Tour,  fac prezenta noastră zilnica in 15 tari din Europa. Compania noastră efectueaza circuite turistice in Romania si Europa.

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA EUROPA

NOTA

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

APELATI CU INCREDERE LA CURSELE COMPANIEI DE TRANSPORT PERSOANE INTERNATIONAL ALISEB TOURS ROMANIA, SAU ALE PARTENERILOR SAI

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata.

​✔️ Cursele sunt operate împreuna cu partenerii noștri de la Romfour-Tur ,Tabita-Tours sau Giltrans  , care ne asigura prezenta zilnica in  peste 15 tari din Europa. Orele de îmbarcare debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, neprevăzut si de timpii consumați pentru controalele de frontiera. Dispecerii noștri , apelează telefonic in ziua anterioara plecării toți pasagerii noștri pentru a ne asigura ca au fost informați cu privire la toate detaliile transportului. Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevăzut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi Aliseb Tours, Giltrans , Romfour-Tur sau Tabita-Tour, companii partenere. Agențiile partenere Romfour-Tur , Giltrans sau Tabita-Tour pot incasa contravaloarea biletelor de călătorie cu obligativitatea de a emite bon fiscal si bilet de călătorie.

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA SLOVENIA CU AUTOCAR SAU MICROBUZ

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere în vederea de transport persoane Romania  Slovenia. Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța.

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA SLOVENIA

Oferim servicii de transport persoane prin care puteti ajunge la destinatie in cel mai confortabil mod pentru dumneavoastra.Noi va putem pune la dispozitie rezervari bilete autocar transport persoane Romania Europa

 

Ce spun clientii nostri despre noi

 

Curse autocar SAU MICROBUZ CU PLECARI  din ROMANIA catre SLOVENIA SI RETUR  

    ⭐Ți-ai propus să îți iei rucsacul în spate și să pleci în excursie prin Europa.⭕ Te-ai decis în ultimul moment să iei o pauză de la rutina de zi cu zi.⭕Vrei să îți vizitezi prietenii sau familia.⭕ Nicio problemă! Te ducem la destinație la un preț imbatabil.FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA SLOVENIA❗️ Avem curse către: Franța,Elveția, Germania, Italia, Cehia, Ungaria,Belgia,Olanda, Danemarca, Luxemburg, Slovenia și Austria, Slovacia. 

Cele mai frecvente si utile intrebari si raspunsuri

 

 

🎫 ➠ Aveti plecari cu autocarul sau microbuzul din Romania catre Slovenia ⥂ ?

Da ! Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toata Romania in Slovenia.

💸 ➠ Cum pot afla detaliile calatoriei?

Pentru detalii va rugam sa apelati dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162

📅 ➠ Cat costa o calatorie transport persoane Romania Slovenia sau retur si de unde pot cumpara biletul?

Detaliile le aflati apeland dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

Biletul se achita la imbarcare , online sau la una din agentiile noastre.

📑 ➠ Ce acte sunt necesare pentru calatoria catre Europa ?

Actele de care aveti nevoie sunt:
Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

⭕✅➠ AVETI CURSE SI CATRE ALTE TARI DIN EUROPA ?

Da. Avem plecari zilnice catre si dinspre douasprezece tari din Europa .

 

 Curse autocar SAU MICROBUZ CU DIRECTIA 

FIRMA DE TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE ROMANIA   TRANSPORT PERSOANE SLOVENIASLOVENIA

              Indiferent ca plecați in vacanta sau ca va deplasati in interes de serviciu pe rute intre ROMANIA si GERMANIA, siguranța este esențiala atunci cand calatorii. Iata de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare pentru o cursa de transport persoane ROMANIA GERMANIA sa va asigurați ca veti calatori in conditii perfecte de siguranta si profesionalism. Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre GERMANIA din URMATOARELE ORASE DIN ROMANIA:

🚌  ADJUD

🚌  AIUD

🚌  ALBA IULIA

🚌  ALEȘD

🚌  ALEXANDRIA

🚌  ARAD

🚌  BACĂU

🚌  BÂRLAD

🚌  BEIUS

🚌  BICAZ

🚌  BISTRITA

🚌  BORSEC

🚌  BOTOȘANI

🚌  BRAILA

🚌  BRASOV

🚌  BROȘTENI

🚌  BUCUREȘTI

🚌  BUHUȘI

🚌  BUMBESTI

🚌  BUMBEȘTI-JIU

🚌  BUZĂU

🚌  CAJVANA

🚌  CĂLAN

🚌  CALARASI

🚌  CÂMPIA TURZII

🚌  CÂMPINA

🚌  CÂMPULUNG MOLDOVENESC

🚌  CLUJ-NAPOCA

🚌  COMĂNEȘTI

🚌  CONSTANTA

🚌  COPȘA MICĂ

🚌  COVASNA

🚌  CRAIOVA

🚌  CUGIR

🚌  DĂRĂBANI

🚌  DEJ

🚌  DOLHASCA

🚌  DOROHOI

🚌  DRĂGĂNEȘTI-OLT

🚌  DRĂGĂȘANI

🚌  DROBETA TURNU SEVERIN

🚌  FĂGĂRAȘ

🚌  FĂLTICENI

🚌  FILIAȘI

🚌  FLĂMÂNZI

🚌  FOCȘANI

🚌  FRASIN

🚌  GALAȚI

🚌  GIURGIU

🚌  GURA HUMORULUI

🚌  HÂRLĂU

🚌  HAȚEG

🚌  HUEDIN

🚌  HUNEDOARA

🚌  HUȘI

🚌  IAȘI

🚌  ÎNTORSURA BUZĂULUI

🚌  LUGOJ

🚌  MANGALIA

🚌  MĂRĂȘEȘTI

🚌  MEDGIDIA

🚌  MEDIAS

🚌  MIERCUREA CIUC

🚌  MIERCUREA SIBIULUI

🚌  MIHĂILEȘTI

🚌  MIZIL

🚌  MOINEȘTI

🚌  MURGENI

🚌  NĂSĂUD

🚌  OCNA SIBIULUI

🚌  ONEȘTI

🚌  ORADEA

🚌  OȚELU ROȘU

🚌  PAȘCANI

🚌  PETRILA

🚌  PETROȘANI

🚌  PIATRA NEAMȚ

🚌  PITEȘTI

🚌  PLOIEȘTI

🚌  PODU ILOAIEI

🚌  PREDEAL

🚌   RĂDĂUȚI

🚌  RAMNICU SARAT

🚌  RÂMNICU VÂLCEA

🚌  RÂȘNOV

🚌  REGHIN

🚌  RESITA

🚌  ROMAN

🚌  ROVINARI

🚌  ROZNOV

🚌  SĂVENI

🚌  SEBEȘ

🚌  SFÂNTU GHEORGHE

🚌  SIBIU

🚌  SIGHISOARA

🚌  SINAIA

🚌  SIRET

🚌  SLATINA

🚌  SLATINA-OLT

🚌  SLOBOZIA

🚌  ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

🚌  SUCEAVA

🚌  BUCURESTI

🚌  TÂRGOVIȘTE

🚌  TÂRGU CĂRBUNEȘTI

🚌  TÂRGU FRUMOS

🚌  TÂRGU JIU

🚌  TÂRGU MUREȘ

🚌  TÂRGU NEAMȚ

🚌  TÂRGU SECUIESC

🚌  TECUCI

🚌  TEIUȘ

🚌  TIMISOARA

🚌  TOPLIȚA

🚌  TULCEA

🚌  TURDA

🚌  IASI

🚌  TURNU MAGURELE

🚌  VASLUI

🚌  VATRA DORNEI

PLECARILE DIN SLOVENIA CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI DE LA ADRESA SOLICITATA SLOVENIA ROMANIA TUR SI RETUR

Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Slovenia catre Romania sau din Romania catre Slovenia se efectueaza cu plecari din urmatoarele statii ale localitatilor din Slovenia, de mai jos. Preluarea pasagerilor va fi din statiile localitatilor Pince, Lendava, Lopata, Maribor sau Ljubljana. Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

 

🚌➠ LENDAVA

🚌➠ LJUBLJANA

🚌 ➠ LOPATA

🚌➠ MARIBOR

🚌➠ PINCE

 
   

CONTACT MAIL TRANSPORT PERSOANE ROMANIATRANSPORT PERSOANE SLOVENIA SLOVENIA

      APELATI DISPECERAT REZERVARI