Efectuăm transport persoane SLOBOZIA ⥂ ITALIA,  avem zilnic curse SLOBOZIA ⥂  ITALIA . ✅⭐⭕  Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne ✅⭐⭕  cu firma de transport persoane SLOBOZIA ⥂ ITALIA.✅⭐⭕ Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri în 15 state ale Europei 🚍

 

 

    Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane SLOBOZIA ⥂ ITALIA curse zilnice ✅⭐⭕ cu plecări  din toată Romania dar și din toată Italia la cele mai avantajoase și corecte preturi. Alături de noi veți beneficia de un transport cu autocarul sau microbuzul pe rute Romania Italia tur retur și de o călătorie sigura  si confortabila .Stația de plecare din Slobozia ora 05.00 Autogara. Va vom oferi o masa calda pe traseu, wi-fi gratuit, aer condiționat, scaune reglabile cu suficient spațiu pentru fiecare pasager, toaleta ecologica dar și posibilitatea de a transporta bagaj de cala de pana la 50 kg si unul aditional de mana. Nu in ultimul rand, alaturi firma de transport persoane Slobozia Italia, beneficiați de reduceri, pentru copii, călătorii tur retur sau pentru transportul animalelor de companie sau echipamentelor sportive.

Bilete autocar SLOBOZIA ITALIA| Bilete microbuz SLOBOZIA ITALIA

Efectuam curse cu autocarul  sau microbuzul SLOBOZIA ITALIA in fiecare zi către toate localitățile de pe teritoriul Italiei. Călătorind alături de compania noastră de transport persoane în străinătate, aveți posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in prețul biletului. Dorim sa oferim clienților noștri o experiența încântătoare, sigura si confortabila, de aceea cursele cu microbuzul  sau cu autocarul pe ruta SLOBOZIA ITALIA la adresa au scopul sa ofere unele dintre cele mai moderne si mai civilizate condiții de călătorie pe distante mari.

🚍 ➠ EFECTUAM TRANSPORT PERSOANE DIN ROMANIA CĂTRE URMĂTOARELE TARI DIN EUROPA -CURSE ZILNICE LA ADRESA TUR SI RETUR

✅⭐       Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratele de rezervări persoane , zilnic între orele 08.30-19.30, precum si Duminica intre orele 09.00-13.00 unde dispecerii noștri va comunica toate detaliile călătoriei, orele de imbarcare, numerele de telefon ale șoferilor, sau agențiile unde va puteți achita și ridica biletele de călătoriei .Cursele efectuate de noi sau de catre partenerii nostri Romfour-Tur sau Giltrans,  fac prezenta noastra zilnica in 15 tari din Europa. Compania noastra efectueaza circuite turistice in Romania si Europa. 0040784 606 162

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA EUROPA

NOTA

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

APELATI CU INCREDERE LA CURSELE COMPANIEI DE TRANSPORT PERSOANE INTERNATIONAL ALISEB TOURS ROMANIA, PARTENER  ROMFOUR-TUR

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata.

​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur  , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului. Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi Aliseb Tours, Giltrans sau Romfour-Tur, companii partenere. Agentiile partenere Romfour-Tur sau Giltrans, pot incasa contravaloarea biletelor de calatorie cu obligativitatea de a emite bon fiscal si bilet de calatorie.

Curse autocar pentru transport persoane Slobozia Italia  – Flecari zilnice cu microbuzul 

Transportul de persoane si serviciile de coletărie in cadrul companiei noastre se desfășoară cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina.

Standardele de siguranța îmbinate cu confortul călătoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane SLOBOZIA ITALIA si retur. De aceea, daca doriti sa călătoriți catre aceasta tara, indiferent de motiv, compania Aliseb Tours va pune la dispozitie bilete de autocar Slobozia Italia la cele mai avantajoase preturi.

Prin autogara internațională ALISEB TOURS ROMÂNIA , puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

In ziua anterioara plecării, dispecerii noștri vor suna toți pasagerii care urmează sa fie îmbarcați in ziua următoare si vor reveni si cu alte precizari, care sa evite timpii de așteptare a masinii pentru îmbarcare.

TRANSPORT PERSOANE SLOBOZIA ITALIA CURSE ZILNICE LA ADRESA CU MICROBUZE SI AUTOCARE MODERNE

Experiența si seriozitatea isi spune cuvantul in cazul companiei Aliseb Tours. Oferim cele mai de calitate servicii de transport persoane SLOBOZIA ITALIA, la cele mai avantajoase prețuri. De asemenea, profitați de beneficiile aduse de călătoria cu unul din microbuzele noastre, printre care se numără transportul de persoane direct la adresa, o masa gratuita si bagajele de pana la 50 kg gratuite. Flota de masini pusa la dispozitia transportului international de persoane pe ruta SLOBOZIA ITALIAse ridica la cele mai înalte standarde. Apelati cu incredere la serviciile noastre si cu siguranta ve-ti fi multumiti!

Transport persoane SLOBOZIA ITALIA zilnic cu autocare si microbuze moderne

Cursele cu destinatia Europa Romania sau retur sunt efectuate către si din AUSTRIAUNGARIAGERMANIACEHIASLOVACIABELGIAOLANDAANGLIADANEMARCAFRANTAELVETIASLOVENIAITALIA ✅  . Nu preluam pasageri care calatoresc dintr-o tara europeana in alta, decât pe rute cuprinse între România șii una din țările de mai sus sau invers. Rezervările se fac apeland dispeceratele de rezervări afișate pe fiecare pagina a curselor. In consola de căutare, puteți selecta cursa dorita, pentru a primi toate informațiile necesare, sau apelați dispecerii noștri care va pun la dispoziție toate detaliile necesare călătoriei. Efectuam si servicii de coletărie, putând transporta cu noi atat echipamente sportive, cât si alte obiecte ce doriții a fi trimise celor dragi . Asigurăm in parteneriat cu Romfour-Tur si Giltrans , curse de transport persoane în peste 15 tari ale Europei.

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE SLOBOZIA ITALIA

Traseul ales de compania noastra este un mod excelent de a îmbina utilul cu plăcutul. Pe langa faptul ca este cel mai rapid traseu, opririle se fac regulat si vizează, de obicei, cele mai incitante atracții turistice. Sa nu uitam de numeroasele beneficii pe care compania noastra le pune la dispozitia dumneavoastra, fara nici un cost suplimentar.

Compania noastra va ofera transport persoane direct la adresa cu autocare si microbuze de ultima generatie. Dorim sa transformăm orice drum intr-o experienta placuta dedicata transportului de persoane la adresa pentru cetatenii romani.

Cursele oferite de firma de transport persoane SLOBOZIA ITALIA si SLOBOZIA ITALIA, Aliseb Tours, se realizează zilnic cu microbuze si autocare moderne si confortabile. Veți fi însoțiți întotdeauna de șoferi profesionisti si experimentati care garanteaza transportul clienților in condiții optime.

Rezervare bilet SLOBOZIA ITALIA la adresa – Curse zilnice cu autocarul si microbuzul

Firma de transport persoane Aliseb Tours Romania va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane SLOBOZIA ITALIA. Echipa noastra va va furnizeza toate detaliile necesare privind călătoria dvs. cu autocarul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

Oferim servicii de transport persoane SLOBOZIA ITALIA zilnic prin care puteți ajunge la destinație in cel mai confortabil mod pentru dumneavoastră, transformând călătoria dvs. cu autocarul într-o excursie prin Europa.

Bilet autocar transport persoane SLOBOZIA ITALIA ieftin

Firma de transport persoane va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul persoane SLOBOZIA ITALIA la adresa tur-retur Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

TRANSPORT PERSOANE SLOBOZIA ITALIA

 

Plecari zilnice cu autocar sau microbuz, curse la destinatie din SLOBOZIA spre ITALIA dar si din SLOBOZIA către ITALIA. Avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite. Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranța deplina. Transport persoane la adresa doar cu Aliseb Tours!

 

 

 

 

 

 

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

 

 

 🚍 ➠ Aveti plecari cu autocarul sau microbuzul pe ruta Slobozia Italia ?

Da .Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toată Italia  .

📅 ➠ Cum pot afla detaliile călătoriei ?

Pentru detalii va rugam sa apelați dispeceratul nostru de rezervări: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162

sau accesați portalul https://autogari.org

💸 ➠ Cat costa o călătorie transport persoane Slobozia Italia sau retur si de unde pot cumpăra biletul?

Detaliile despre preț le aflați apelând dispeceratul nostru de rezervări: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

Biletul se achita la îmbarcare , prin banca sau la una din agențiile noastre.

📑 ➠ Ce acte sunt necesare pentru o călătorie către sau din Italia ?

Actele de care aveti nevoie sunt:
Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

 

 Curse autocar SAU MICROBUZ CU DIRECTIA 

ROMANIA TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA CU AUTOCARE SAU MICROBUZE ZILNICE  ITALIA

  ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Indiferent ca plecati in vacanta sau ca va deplasati in interes de serviciu pe rute intre ROMANIA si ITALIA, siguranta este esentiala atunci cand calatoriti. Iata de ce este important ca inainte sa va faceti o rezervare pentru o cursa de transport persoane ROMANIA ITALIA sa va asigurați ca veti calatori in conditii perfecte de siguranta si profesionalism. Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre ITALIA din URMATOARELE ORASE DIN ROMANIA:

🚌 ADJUD

🚌 AIUD

🚌 ALBA IULIA

🚌 ALEȘD

🚌 ALEXANDRIA

🚌 ARAD

🚌 BACĂU

🚌 BÂRLAD

🚌 BEIUS

🚌 BICAZ

🚌 BISTRITA

🚌 BORSEC

🚌 BOTOȘANI

🚌 BRAILA

🚌 BRASOV

🚌 BROȘTENI

🚌 BUCUREȘTI

🚌 BUHUȘI

🚌 BUMBESTI

🚌 BUMBEȘTI-JIU

🚌 BUZĂU

🚌 CAJVANA

🚌 CĂLAN

🚌 CALARASI

🚌 CÂMPIA TURZII

🚌 CÂMPINA

🚌 CÂMPULUNG MOLDOVENESC

🚌 CLUJ-NAPOCA

🚌 COMĂNEȘTI

🚌 CONSTANTA

🚌 COPȘA MICĂ

🚌 COVASNA

🚌 CRAIOVA

🚌 CUGIR

🚌 DĂRĂBANI

🚌 DEJ

🚌 DOLHASCA

🚌 DOROHOI

🚌 DRĂGĂNEȘTI-OLT

🚌 DRĂGĂȘANI

🚌 DROBETA TURNU SEVERIN

🚌 FĂGĂRAȘ

🚌 FĂLTICENI

🚌 FILIAȘI

🚌 FLĂMÂNZI

🚌 FOCȘANI

🚌 FRASIN

🚌 GALAȚI

🚌 GIURGIU

🚌 GURA HUMORULUI

🚌 HÂRLĂU

🚌 HAȚEG

🚌 HUEDIN

🚌 HUNEDOARA

🚌 HUȘI

🚌 IAȘI

🚌 ÎNTORSURA BUZĂULUI

🚌 LUGOJ

🚌 MANGALIA

🚌 MĂRĂȘEȘTI

🚌 MEDGIDIA

🚌 MEDIAS

🚌 MIERCUREA CIUC

🚌 MIERCUREA SIBIULUI

🚌 MIHĂILEȘTI

🚌 MIZIL

🚌 MOINEȘTI

🚌 MURGENI

🚌 NĂSĂUD

🚌 OCNA SIBIULUI

🚌 ONEȘTI

🚌 ORADEA

🚌 OȚELU ROȘU

🚌 PAȘCANI

🚌 PETRILA

🚌 PETROȘANI

🚌 PIAT,RA NEAMȚ

🚌 PITEȘTI

🚌 PLOIEȘTI

🚌 PODU ILOAIEI

🚌 PREDEAL

🚌 RĂDĂUȚI

🚌 RAMNICU SARAT

🚌 RÂMNICU VÂLCEA

🚌 RÂȘNOV

🚌 REGHIN

🚌 RESITA

🚌 ROMAN

🚌 ROVINARI

🚌 ROZNOV

🚌 SĂVENI

🚌 SEBEȘ

🚌 SFÂNTU GHEORGHE

🚌 SIBIU

🚌 SIGHISOARA

🚌 SINAIA

🚌 SIRET

🚌 SLATINA

🚌 SLATINA-OLT

🚌 SLOBOZIA

🚌 ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

🚌 SUCEAVA

🚌 BUCURESTI

🚌 TÂRGOVIȘTE

🚌 TÂRGU CĂRBUNEȘTI

🚌 TÂRGU FRUMOS

🚌 TÂRGU JIU

🚌 TÂRGU MUREȘ

🚌 TÂRGU NEAMȚ

🚌 TÂRGU SECUIESC

🚌 TECUCI

🚌 TEIUȘ

🚌 TIMISOARA

🚌 TOPLIȚA

🚌 TULCEA

🚌 TURDA

🚌 IASI

🚌 TURNU MAGURELE

🚌 VASLUI

🚌 VATRA DORNEI

PLECARILE DIN ITALIA CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI DE LA ADRESA SOLICITATA ITALIA ROMANIA TUR SI RETUR

Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Italia catre Romania sau din Romania catre Italia se efectueaza cu plecari din urmatoarele statii ale localitatilor din Italia, de mai jos. Preluarea pasagerilor va fi din statiile pricipalelor orase ale Italiei. Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

🚌 ➠ ALESSANDRIA

🚌 ➠ CARRARA

🚌➠ LATINA

🚌 ➠ PISTOIA

🚌 ➠ UDINE

🚌 ➠ ANCONA

🚌 ➠ CASERTA

🚌➠ LECCE

🚌 ➠ POTENZA

🚌➠ VENEZIA

🚌➠ AOSTA

🚌 ➠ CASTELLAMMARE-DI-STABIA

🚌➠ LIVORNO

🚌 ➠ PRATO

🚌 ➠ VERONA

🚌➠ AREZZO

🚌 ➠ CATANZARO

🚌 ➠ LUCCA

🚌 ➠ RAVENNA

🚌 ➠ VICENZA

🚌 ➠ ASCOLI PICENO

🚌➠ CAVA-DE-TIRRENI

🚌 ➠ MATERA

🚌 ➠ REGGIO-CALABRIA

🚌 ➠ VITERBO

🚌 ➠ ASTI

🚌 ➠ CIVITAVECCHIA

🚌 ➠ MILANO

🚌 ➠ REGGIO-NELL-EMILIA

🚌 ➠ AVELLINO

🚌➠ COMO

🚌 ➠ MODENA

🚌 ➠ RIMINI

🚌 ➠ BARI

🚌 ➠ COSENZA

🚌 ➠ MOLFETA

🚌 ➠ ROMA

🚌 ➠ BARLETTA

🚌 ➠ CREMONA

🚌➠ MONZA

🚌 ➠ ROVIGO

🚌 ➠ BENEVENTO

🚌➠ CROTONE

🚌 ➠ NAPOLI

🚌 ➠ SALERNO

🚌 ➠ BITONTO

🚌 ➠ CUNEO

🚌 ➠ NOVARA

🚌➠ SASSARI

🚌 ➠ BOLOGNA

🚌 ➠ FERRARA

🚌 ➠ PADOVA

🚌 ➠ SIENA

🚌➠ BERGAMO

🚌 ➠ FOGGIA

🚌 ➠ PARMA

🚌 ➠ TARANTO

🚌 ➠ BRESCIA

🚌 ➠ FORLI

🚌 ➠ PERUGIA

🚌 ➠ TERNI

🚌➠ BRINDISI

🚌 ➠ IMOLA

🚌 ➠ PESARO

🚌➠ TIVOLI

🚌 ➠ BRINDISI

🚌 ➠ LAQUILA

🚌 ➠ PESCARA

🚌➠ TREVISO

🚌 ➠ COMPOBASO

🚌 ➠ LAMEZIA-TERME

🚌 ➠ PIACENZA

🚌 ➠ TRIESTE

 CONTACT MAIL Transport persoane TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA CU MICROBUZE IEFTIN ROMANIA TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA CU AUTOCARE SAU MICROBUZE ZILNICE ITALIA
      APELATI DISPECERAT REZERVARI